Liity jäseneksi

Jos haluat liittyä Nuorisotutkimusseuran jäseneksi, ole hyvä ja täytä alla oleva jäsenhakulomake (tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia).

Seuran hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Virallinen hyväksyminen voi kestää muutaman vikikon (kesäaikaan pidempäänkin) johtuen hallituksen kokousaikatauluista.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Nuorisotutkimusseura käsittelee hallinnoimiaan henkilötietoja vastuullisesti ja henkilöiden yksityisyyttä kunnioittaen. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä lakeja, viranomaisten ohjeistuksia sekä hyvää hallintotapaa.

Tarkempaa tietoa Nuorisotutkimusseuran toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.

Uudet jäsenet liitetään automaattisesti jäsenistön sähköpostilistalle yhdistyslain ja Nuorisotutkimusseuran sääntöjen mukaisten tiedotusvelvoitteiden (yhdistyksen kokouskutsut ja tiedotus päätöksistä) täyttämiseksi. Jäsenlistalle lähetetään vain muutama viesti vuodessa. Muu viestintä on keskitetty Nuorisotutkimuksen uutiskirjeeseen, jonka voit halutessasi tilata alta. Uutiskirjeitä ilmestyy enimmillään muutama kuukaudessa. Emme jaa sähköpostiosoitteita ulkopuolisille tahoille. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteestamme.