Jäsenyys

Nuorisotutkimusseura ry on vuonna 1988 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää monitieteistä nuorisotutkimusta Suomessa. Nuorisotutkimusseuran jäsenyyttä voi hakea kuka tahansa nuorisotutkimuksesta kiinnostunut henkilö tai yhteisö. Jäsenten tulee hyväksyä yhdistyksen säännöt.

Jäsenedut

Nuorisotutkimusseuran jäsenet saavat 25 % alennusta Nuorisotutkimusseuran julkaisusarjan julkaisuista sekä alennusta seuran järjestämien tilaisuuksien osallistumismaksuista. Lisäksi seura voi myöntää jäsenilleen apurahoja nuorisotutkimusalan seminaareihin osallistumista varten.

HUOM! Nuorisotutkimus-lehti ei ole seuran jäsenetu. Lehti on tilattava niin haluttaessa erikseen 30 euron vuosikertahintaan.

Jäsenmaksut vuodelle 2020

• Normaali jäsenmaksu: 30 €/vuosi
  • Opiskelijat: 10 €/vuosi
  • Kannatus- ja yhteisöjäsenet: 120 €/vuosi

Jäseneksi liittyminen

Kun haluat liittyä Nuorisotutkimusseuran jäseneksi, täytä ensin sähköinen jäsenhakemuslomake. Seuran hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Virallinen hyväksyminen voi kestää muutaman kuukauden johtuen hallituksen kokousaikatauluista.

Liittyessäsi jäseneksi tietosi tallennetaan Nuorisotutkimusseuran jäsenrekisteriin yhdistyslain edellyttämien velvoitteiden täyttämiseksi. Liittymisen jälkeen sinulle lähetetään tervetulokirje ja lasku jäsenmaksusta.

Ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Mikäli olet jo Nuorisotutkimusseuran jäsen, voit ilmoittaa muuttuneet tietosi (myös nimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen) osoitteenmuutoslomakkeella.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä

Nuorisotutkimusseura käsittelee hallinnoimiaan henkilötietoja vastuullisesti ja henkilöiden yksityisyyttä kunnioittaen. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä lakeja, viranomaisten ohjeistuksia sekä hyvää hallintotapaa.

Tarkempaa tietoa Nuorisotutkimusseuran toteuttamasta henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.