Illanvietto

Nuorisotutkimuspäivien illanvietto järjestetään kulttuuriareena Gloriassa, os. Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki). Illalliskortti (47€) maksetaan osallistumismaksun yhteydessä.

BUFFET MENU

Salaattibuffet 

  • Vihreä salaatti avocadokastikkeella
  • Chili-papaija coleslaw
  • Katkarapu-maissisalaatti
  • Chorizo-kana-bataattisalaatti
  • leipäkori sekä levite

Pääruoka

  • Chimichurri-kuorrutettua lampaanpaistia, paistikastiketta ja timjamiperunat tai
  • Chimichurri-kuorrutettua mustapapupihvi, chipotle-tomaattikastiketta ja timjamiperunat VEGAN

Juomat

  • Yksi viinikaato
  • Kahvi / tee

Koko menu on maidoton ja gluteeniton.

Illallisen jälkeen (n. klo 21.30) illanvietossa esiintyy tanssiryhmä Shake A Difference. Shake a Difference on Kaisla Kulmasen kesäkuussa 2015 perustama esiintyvä tanssiryhmä. Tanssilajina on fuusio, jossa on vaikutteita afrokaribialaisista - sekä katutanssilajeista kuten dancehall reggaesta, afrobeatista, afro housesta sekä street- ja show-lajeista. Visuaalisesti näyttävät koreografiat yhdistävät tanssillisuuteen akrobaattisia liikkeitä ja lattiatekniikkaa.

Ryhmän jäsenillä on kaikilla erilainen tanssitausta - toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Ryhmän ilme ja koreografioiden toteutus ovat lähteneet rakkaudesta tanssiin ja liikkeeseen ilman genrerajoja sekä ryhmäläisten vahvuuksista inspiroituen. Esityksissä pyritään tuomaan ihmisyyden erilaisia puolia esiin, sekä näyttämään jokaisen esiintyjän ainutlaatuisuus. Ryhmä treenaa hyvällä mielellä ja tosissaan useana kertana viikossa.
Shake a Difference:n koreografiat pyrkivät kantaaottavuuteen sekä sanomansa esiintuomiseen rajoja rikkovalla ja vauhdikkaalla tavalla.

Syksyn 2016 uusi koreografia on teemaltaan vastalause vihalle ja teoksen nimi on Dance Against Hate. Teos näyttää miten vihan kehästä voi päästä yhdessä eteenpäin – tarvitaan vain yksi rohkea, joka näyttää esimerkkiä. Esityksessä on monipuolinen draamankaari ja intensiivinen tunnelma. Tanssiesityksen kesto on noin 5 minuuttia. Koreografian ensi-ilta on konferenssi-illallisella.

Shake a Difference-ryhmän voi tilata esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin, yhteydenotot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa ryhmää Instagramissa: #shakeadifference