Osallistumismaksut

Osallistumismaksut sisältävät päivien ohjelman ja kahvitukset. Lounaat ovat omakustanteisia.

  • Normaali osallistumismaksu: 60€
  • Alennettu osallistumismaksu: Nuorisotutkimusseuran jäsenet ja työelämässä olevat seniorijäsenet, sekä jatko-opiskelijat: 25€
  • Perustutkinto-opiskelijat ja eläkkeellä olevat seniorijäsenet: 0€

Illanvietto

Nuorisotutkimuspäivien illanvietto järjestetään Finlaysonin Palatsissa (Kuninkaankatu 1, 33210 Tampere). Illalliskortti (44€) sisältää kolmen ruokalalajin buffet-illallisen ja viinikaadon.

Maksuvaihtoehdot

Osallistumismaksut ja illalliskortti ostetaan Nuorisotutkimusseuran verkkokaupasta, mistä eri maksut löytyvät omina verkkokauppatuotteinaan.

  • Normaali osallistumismaksu: 60€
  • Alennettu osallistumismaksu: Nuorisotutkimusseuran jäsenet ja työelämässä olevat seniorijäsenet, sekä jatko-opiskelijat: 25€
  • Illalliskortti: 44€

Mikäli tarvitset maksuista laskun, voit tilata sähköisen tai paperilaskun Nuorisotutkimusverkoston toimistosihteeri Jaana Paloheimolta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Liitä mukaan laskutusosoite, osallistujan nimi, sekä mahdolliset muut tiedot, kuten osasto tai kustannuspaikkanumero. Laskuihin lisätään 5€ laskutuslisä.Verkkokaupassa maksetuista maksuista ei peritä laskutuslisää.

Nuorisotutkimusseuran jäsenyys

Osallistumismaksu on alhaisempi Nuorisotutkimusseuran jäsenille. Kannattaa siis harkita liittymistä seuran jäseneksi. Huokeamman osallistumismaksun lisäksi pääset hyötymään myös muista seuran tarjoamista jäseneduista!

Liity Nuorisotutkimusseuran jäseneksi