Uutiset / News

Nuorisotutkimuspäivät 2020, 2020-luvun nuoriso, 5.-6.11.2020, #nuorisotutkimuspäivät.

Tälle sivulle päivitetään tietoa viime hetken uutisista ja muutoksista sekä annetaan vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Miten tapahtumaan osallistutaan?

Nuorisotutkimuspäivät 2020 järjestetään koronavirustilanteen vuoksi virtuaalisesti. Kaikille tapahtumaan ilmoittautuneille on toimitetty 4.11. sähköpostitse tilaisuuden ohjelma (pdf-tiedosto), josta löytyvät tarvittavat Zoom-linkit kaikkiin ohjelmaosioihin.

Koska tapahtuma on maksullinen, eivät linkit ole avoimesti saatavilla verkossa.

Mikäli olet ilmoittautunut tapahtumaan, mutta et ole saanut sen ohjelmaa, ota yhteyttä mahdollisimman pian päivien konferenssisihteeriin Tanja Konttiseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044 416 5311.

Aihetunniste sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisessa mediassa kannattaa käyttää ja seurata aihetunnistetta #nuorisotutkimuspäivät.

Teknisiä ongelmia?

Jos sinulla on jotain teknisiä ongelmia tapahtuman aikana tai ennen sitä, niin niitä voi selvitellä lähettämällä viestin messengerissä Nuorisotutkimusseuran Facebook-sivun kautta tai Tanja Konttiselle sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai tekstiviestillä/whatsappilla (puh. 044 416 5311).

Isommissa teknisissä ongelmissa apua saa Tampereen yliopiston it-tuesta Petteri Aaltoselta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Työryhmien aikana ryhmissä olevat opiskelija-avustajat auttavat ongelmissa.

Nuorten elinolot -vuosikirjan 2020 julkistustilaisuus

Osana Nuorisotutkimuspäivien ohjelmaa julkistetaan Nuorten perheet ja läheissuhteet – Nuorten elinolot -vuosikirja 2020. Julkistustilaisuus järjestetään 5.11. klo 15–16.15 ja se on kaikille avoin. Tilaisuutta voi seurata Zoomissa ao. linkistä klo 15 alkaen:

Nuorten elinolot -vuosikirjan 2020 julkistustilaisuus (Zoom-linkki).

Lue myös julkaisutiedote (5.11.2020): Lasten ja nuorten käsitykset perheistä eivät vastaa tilastoissa käytettyjä perhemääritelmiä.

Tapahtuman sivu, ml. ohjelma.

Julkaisu verkkokaupassa: Nuorten perheet ja läheissuhteet. Nuorten elinolot -vuosikirja 2020.

Julkaisut 40 % alennuksessa verkkokaupassa

Nuorisotutkimuspäivien kunniaksi tarjoamme kaikki julkaisumme 40 prosentin alennuksella Nuorisotutkimusseuran verkkokaupassa koodilla NUORISOTUTKIMUSPÄIVÄT40 maanantaihin 9.11. asti. Saat alennuksen valitsemalla maksutavaksi paperilaskun ja kirjoittamalla koodin lisätiedot-kenttään. Alennus huomioidaan laskulla, josta ei peritä paperilaskutuksen kuluja.