Nuorisotutkimuspäivät

Nuorisotutkimuspäivät ovat Nuorisotutkimusseuran vuosittain järjestämä päätapahtuma, joka kokoaa yhteen ajankohtaisen tutkimuksen ja nuorisoalan keskeiset toimijat. Päivät tarjoavat tilaisuuden verkostoitumiseen, nuorisotutkimuksen kehittämiseen, tieteidenväliseen vuoropuheluun ja tutkimustulosten esittelyyn. Päiviä on järjestetty vuodesta 2002 lähtien. Päivät on suunnattu tutkijoille, opiskelijoille sekä nuorisoalan ammattilaisille.

Nuorisotutkimuspäivät 2020

Vuoden 2020 Nuorisotutkimuspäivien teemana on 2020-luvun uusi nuoriso. XIX Nuorisotutkimuspäivät järjestetään Tampereen yliopistolla 5.-6.11.2020 Nuorisotutkimusseuran ja Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen opintosuunnan sekä Lapsuuden, nuoruuden ja perheen tutkimuskeskus Perlan yhteistyönä. Tämänhetkisen suunnitelman mukaan konferenssi järjestään lähitapahtumana. Tarvittaessa siirrämme kuitenkin päivät osin tai kokonaan virtuaaliseen ympäristöön.

Aiemmin järjestetyt Nuorisotutkimuspäivät