Toimitusehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Maksuvaihtoehdot

Verkkopankit

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä Suomen Verkkomaksut Oy:n palvelulla oman pankin kautta.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Nuorisotutkimusseura Ry toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Suomen Verkkomaksut Oy toimii tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Tilisiirto

Voit myös tilata julkaisuja laskulle valitsemalla verkkokaupasta tilisiirto-vaihtoehdon tai lähettämällä tilauksen osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tällöin lasku toimitetaan ilmoitettuun laskutusosoitteeseen lähetyksen yhteydessä tai erikseen. Laskutuslisä on 2€.

Alennukset

Alennuksiin oikeutettuja ryhmiä, kuten Nuorisotutkimusseuran jäseniä ja julkaisujen tekijöitä, pyydetään mainitsemaan alennusoikeudestaan verkkokauppatilauksen yhteydessä tai osoittamaan tilauksen sähköpostiosoitteeseen: (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Tällöin lasku ilman laskutuslisää lähetetään kirjojen mukana.

Toimitusaika

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan postitse. Toimitusaika on 1-2 viikkoa ruuhkatilanteen mukaan. Ilmoitamme tilaajalle, mikäli tuote on tilapäisesti lopussa.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse 020 755 2662. 

Posti- ja toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tilattujen tuotteiden kappalemäärän mukaan.

1-2 kpl = 5 euroa
3-7 kpl = 13
8 – 12 kpl = 18

Reklamaatio- ja palautusehdot 

Mikäli toimitus ei vastaa tilausta, asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Asiakkaan tulisi ilmoittaa viestissään tilausnumero, joka löytyy tilausvahvistuksesta ja lähetteestä. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tuotteesta maksettu hinta palautetaan asiakkaan tilille sen jälkeen, kun asiakas on palauttanut viallinen tuotteen Nuorisotutkimusseuralle.