Nuoret ympäristöissään. Lasten ja nuorten kokemusmaailma ja ympäristömielikuvat

Taina Kaivola ja Hannele Rikkinen

Kirja on moniulotteinen puheenvuoro lasten ja nuorten kokemusmaailmasta käytävään keskusteluun. Teoksessa käsiteltävät teemat vaihtelevat laaja-alaisesti lasten ja nuorten ympäristömielikuvista tulevaisuuden kuviin, alueellisesta identiteetistä vapaa-ajanviettoon ja mielipaikkoihin.

Loppuunmyyty.

Ei saatavilla
Kuvaus

Kirja on moniulotteinen puheenvuoro lasten ja nuorten kokemusmaailmasta käytävään keskusteluun. Teoksessa käsiteltävät teemat vaihtelevat laaja-alaisesti lasten ja nuorten ympäristömielikuvista tulevaisuuden kuviin, alueellisesta identiteetistä vapaa-ajanviettoon ja mielipaikkoihin. Kirjoittajat lähestyvät aihetta monitieteisesti, erityisesti humanistisen maantieteen näkökulmasta. Kirja tuo kokoavaa tietoa lasten ja nuorten elinympäristöjä koskevista aihepiireistä. Kirjoittajat tarjoavat myös uusia näkökulmia maantieteen ja ympäristöaiheiden opetuksen kehittämistyöhön.

Kirja soveltuu lasten ja nuorten ympäristökäyttäytymisestä ja -käsityksistä kiinnostuneille kasvattajille, opettajille ja eri alojen ammattilaisille.

2003. Nuorisotutkimusverkosto/Nuorisotutkimusseura, julkaisuja 36 & SKS, Tietolipas 199.

Tekijä Taina Kaivola ja Hannele Rikkinen
ISBN 951-746-535-1
Julkaisuvuosi 2003
Ulkoasu nidottu
Sivumäärä 307
Julkaisukieli suomi