Verkkokauppa

Messuale -40 %!

Virtuaalisten Helsingin kirjamessujen 22.–25.10.2020 kunniaksi tarjoamme kaikki julkaisumme 40 prosentin alennuksella verkkokaupassamme koodilla KIRJAMESSUT40. Saat alennuksen valitsemalla maksutavaksi paperilaskun ja kirjoittamalla koodin lisätiedot-kenttään. Alennus huomioidaan laskulla, josta ei peritä paperilaskutuksen kuluja.

Toimitusaika

Nuorisotutkimusseuran verkkokaupan tilauksia postitetaan tällä hetkellä kerran viikossa. Tilausten toimitusaika on tästä syystä 1-2 viikkoa.

Lisätietoa

Monet julkaisuistamme on saatavilla myös verkkojulkaisuina. Tutustu verkkojulkaisuihimme.

Nuorisotutkimusseuran jäsenet saavat 25% alennuksen julkaisusarjan julkaisuista (ei lehdistä). Lue lisää jäsenyydestä.