Tiedelehtien selvitys- ja koulutushanke

Nuorisotutkimus-lehti on mukana kymmenen tiedelehden hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää ja monipuolistaa tiedelehtien yhteistyötä ja toimintaa sekä edistää niiden näkyvyyttä ja vaikuttavuutta.

Hanke on saanut Suomen tiedekustantajien liitolta 26 580 euron apurahan, jolla selvitetään kotimaisten tiedelehtien kehittämistarpeita sekä toteutetaan video- ja podcast -koulutus lehtien toimittajille ja järjestetään kirjoittajakoulutus erityisesti nuorille tutkijoille.

Apurahan päähakijana oli Nuorisotutkimusseura. Sen julkaiseman Nuorisotutkimus-lehden lisäksi hankkeessa ovat suomalaisista tiedelehdistä mukana Aikuiskasvatus, Ennen & Nyt, Gerontologia, Historiallinen Aikakauskirja, Janus, Kasvatus, Kasvatus & Aika, Media & viestintä ja Sosiologia.

Vuoden kestävän hankkeen koordinaattorina toimii Annastiina Mäkilä.

Annastiina Mäkilä
projektikoordinaattori

Tanja Konttinen
Nuorisotutkimus-lehden toimitussihteeri
GSM 044 416 5311

Tietosuojaseloste kyselyyn tieteellisten lehtien toimituksille.

Nimi Koko Muoto
tietosuojaseloste_tieteellisten_lehtien_toimituksille_kysely_20211 MBPDF