Julkaisut

Nuorisotutkimusverkostolla on omaa, aktiivista julkaisutoimintaa. Julkaisemme sekä verkoston omissa tutkimusprojekteissa syntyneitä julkaisuja että ulkopuolisten tarjoamia käsikirjoituksia.

Nuorisotutkimusverkoston julkaisusarja

Nuorisotutkimusverkoston julkaisusarjan lähtökohtana on tuottaa yhteiskunnallisesti puhuttelevia, tieteellisesti päteviä ja uusia näkökulmia avaavia julkaisuja. Julkaisusarja koostuu ajankohtaisista nuoruutta koskevista väitöskirjoista, monografioista, artikkelikokoelmista ja tutkimusraporteista.

Julkaisut kulkevat kahdessa sarjassa: painettuina julkaisuina ja verkkojulkaisuina.

Painettuja julkaisuja voi tilata ja selata Nuorisotutkimusseuran verkkokaupasta.

Nuorisotutkimusseuran julkaisutoiminnasta vastaa julkaisupäällikkö Vappu Helmisaari.

Nuorisotutkimus-lehti

Nuorisotutkimusseura julkaisee tieteellistä, referee-käytäntöä noudattavaa Nuorisotutkimus-lehteä.

Nuorisotutkimus-lehteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Tanja Konttiseen.