Vastaa Nuorisotutkimusverkoston sidosryhmäkyselyyn

Taustalla piirroshahmoja ihmisistä, päällä laatikossa tekstit Vastaa sidosryhmäkyselyymme! Vastaamalla kyselyyn tarjoat arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi. Kysely on auki 7.2. asti.

Nuorisotutkimusverkossa on parhaillaan käynnissä useita laajoja uudistuksia. Käynnistymässä on tulevaisuustyöskentely, jonka tarkoituksena on kirkastaa visiota Nuorisotutkimusseuran ja -verkoston tulevaisuudesta ja toiminnan keskeisistä painotuksista lähivuosina. Laajemman tulevaisuustyöskentelyn ohella valmistelemme julkaisustrategisia linjauksiamme ja työstämme verkkosivu-uudistusta.

Toiminnan kehittämisen ja mainittujen uudistusten tueksi keräämme palautetta sidosryhmiltämme. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa yleistä tunnettuuttamme ja mainettamme sekä sidosryhmien, jäsenten ja julkaisujemme lukijoiden näkemyksiä Nuorisotutkimusverkoston julkaisutoiminnasta ja viestinnästä. Samalla pyrimme kirkastamaan käsitystämme, ketkä tuottamaamme tietoa hyödyntävät.

Vastaamalla kyselyyn tarjoat arvokasta tietoa toimintamme kehittämiseksi! Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia ja sen voi tehdä anonyymisti. Kysely on auki 7.2. asti.

Vastaajien kesken arvomme Nuorisotutkimusverkoston julkaisuja. Viisi voittajaa voivat valita haluamansa julkaisun valikoimastamme. Arvonta suoritetaan kyselyn päätyttyä.


Lisätiedot

Viestintäpäällikkö Sarianne Karikko
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 044 416 5313