Lausuntopyynnöt tutkimuseettisen toimikunnan seuraavaan kokoukseen 8.9. mennessä

Solmu turkoosista köydestä, taustalla puulaituri.

Nuoriso- ja lapsuudentutkimuksen tutkimuseettinen toimikunta pitää seuraavan kokouksensa 22.9.2022. Mahdolliset konsultaatio- ja lausuntopyynnöt tulee jättää 8.9. mennessä.

Toimikunta tarjoaa eettistä ennakkoarviointia niille Nuorisotutkimusseuran ja Lapsuudentutkimuksen seuran jäsenille, joilla ei omissa organisaatioissaan ole mahdollisuutta tutkimuseettiseen arviointiin.

Ohjeet lausunnon hakemiseksi

Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin lausunnon hakemiseksi ennen pyynnön jättämistä. Erityisen tärkeää on, että lausuntopyynnön jättäjä liittää hakemukseen kaikki tarvittavat liitteet. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely viivästyy täydennyspyyntöjen vuoksi.

Lausuntopyyntöä pyydetään erillisellä lomakkeella.

Toimikunnan kokousaikataulu 2022

Toimikunta kokoontuu pääsääntöisesti neljä kertaa vuodessa. Toimikunnan vuoden 2022 viimeinen kokous pidetään 30.11. ja siellä käsiteltävät lausuntopyynnöt tulee jättää 16.11. mennessä.

Antti Kivijärvi
Toimikunnan sihteeri