Nuorisotutkimusseura ry etsii määräaikaista, osa-aikaista tutkijaa Youth Wiki -tietokannan päivittämiseen

Ihminen työskentelee tietokoneella.

Photo by Christin Hume on Unsplash.

Nuorisotutkimusseura ry etsii määräaikaista, osa-aikaista tutkijaa ajalle 15.5.–31.3.2023 (tai sopimuksen mukaan). Määräaikaisuuden perusteena on projektirahoitus.

Tutkijan tehtävänä on tehdä ajankohtaisia päivityksiä eurooppalaiseen Youth Wiki -tietokantaan Suomen osalta läheisessä yhteistyössä tehtävästä vastaavan tutkijan kanssa. Tehtävä vaatii noin 1–2 työpäivän työskentelyn viikoittain. Työaika on melko vapaasti järjesteltävissä, ja työn voi tehdä pääosin etänä. Työ voisi soveltua esimerkiksi jatko-opiskelijalle. Tehtävä sijoittuu Nuorisotutkimusverkoston palkkataulukossa tasolle 3, jossa lähtöpalkka on 2900 €/kk (kun kyseessä kokoaikainen työ). Lisäksi voi tulla henkilökohtaista lisää kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen. On mahdollista, että työtehtäviin kuuluisi muitakin tehtäviä, mutta näistä sovitaan erikseen.

Pätevyysvaatimuksena on maisterin tutkinto yhteiskuntatieteelliseltä alalta tai muulta soveltuvalta alalta.  Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa, suomalaisen ja eurooppalaisen nuorisopolitiikan ja -hallinnon, nuorisotyöhön ja osallisuuteen liittyvän keskustelun tuntemusta sekä sosiaalisen median taitoja. Nuorisotutkimuksen opinnot katsotaan hakijalle eduksi. 

Youth-wikiin voit tutustua täällä: https://www.nuorisotutkimusseura.fi/hankkeet/youth-wiki sekä https://national-policies.eacea.ec.europa.eu/youthwiki.

Nuorisotutkimusseura ry on vuonna 1988 rekisteröity yleishyödyllinen tieteellinen yhdistys, joka hallinnoi alaisuudessaan toimivaa Nuorisotutkimusverkostoa. Nuorisotutkimusverkoston tehtävänä on tuottaa tieteellisesti ja nuorisopoliittisesti relevanttia tutkimusta, ja siellä työskentelee vuosittain noin 25 henkilöä. Erilaisia hankkeita on vuosittain vaihteleva määrä. Nuorisotutkimusverkoston toimisto sijaitsee Helsingissä, Itä-Pasilassa, mutta työskennellä voi myös muualta käsin. Nuorisotutkimusverkosto on akateemisesti korkeatasoisen ja nuorisopoliittisesti relevantin tutkimustiedon tuottaja.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot tähän tehtävään liittyvästä relevantista kokemuksestasi ja osaamisestasi (maks. 2 sivua). Liitä hakemukseen CV ja mahdollinen julkaisuluettelo (yhteensä maks. 6 sivua). Hakemuksia toivotaan mahdollisimman pian, mutta hakuaika päättyy 2.5.2022 klo 24. Hakemus lähetetään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., otsikkokenttään viite ”Youth-Wiki”.

Lisätietoja tehtävästä antavat erikoistutkija Anu Gretschel, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja tutkimusjohtaja Sinikka Aapola-Kari, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henkilötietojen käsittely

Lähettämällä hakemuksensa tehtävään hakija antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn. Henkilötietoja käsitellään Nuorisotutkimusseuran työnhakijarekisterin tietosuojaselosteessa annettujen tietojen mukaisesti.