Lausuntopyynnöt tutkimuseettisen toimikunnan seuraavaan kokoukseen 17.5. mennessä

Nuoria seisomassa skeittirampilla.

Kuva: Unsplash.

Nuoriso- ja lapsuudentutkimuksen tutkimuseettinen toimikunta pitää seuraavan kokouksensa 7.6.2021. Mahdolliset konsultaatio- ja lausuntopyynnöt tulee jättää erillisiä ohjeita noudattaen ja sähköistä lomaketta käyttäen 17.5 mennessä.

Toimikunta tarjoaa eettistä ennakkoarviointia niille Nuorisotutkimusseuran ja Lapsuudentutkimuksen seuran jäsenille, joilla ei omissa organisaatioissaan ole mahdollisuutta tutkimuseettiseen arviointiin.

Ohjeet lausunnon hakemiseksi

Tutustuthan huolellisesti ohjeisiin lausunnon hakemiseksi ennen pyynnön jättämistä. Erityisen tärkeää on, että lausuntopyynnön jättäjä liittää hakemukseen kaikki tarvittavat liitteet. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely viivästyy täydennyspyyntöjen vuoksi.

Lausuntopyyntölomake

Lausuntopyyntöä pyydetään erillisellä lomakkeella.

Antti Kivijärvi
Toimikunnan sihteeri