Lausuntopyynnöt tutkimuseettisen toimikunnan kokoukseen 19.3.2021

Nuoria seisomassa skeittirampilla.

Kuva: Unsplash.

Nuoriso- ja lapsuudentutkimuksen tutkimuseettinen toimikunta pitää seuraavan kokouksensa 19.3.2021. Mahdolliset konsultaatio- ja lausuntopyynnöt tulee jättää erillisiä ohjeita noudattaen ja sähköistä lomaketta käyttäen 26.2 mennessä.

Ohjeet lausunnon hakemiseksi.
Lausuntopyyntölomake eettistä lausuntoa varten.

Toimikunta tarjoaa eettistä ennakkoarviointia niille Nuorisotutkimusseuran ja Lapsuudentutkimuksen seuran jäsenille, joilla ei omissa organisaatioissaan ole mahdollisuutta tutkimuseettiseen arviointiin. Huomaattehan, että lausuntopyynnön jättäjän on syytä liittää hakemukseen kaikki tarvittavat liitteet. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely viivästyy täydennyspyyntöjen vuoksi.

Antti Kivijärvi
Toimikunnan sihteeri