Syyskokouksen päätöksiä

Nuorisotutkimusseuran syyskokous pidettiin etäkokouksena torstaina 3.12. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset syyskokousasiat ja valittiin hallitus seuraavalle kalenterivuodelle. Puheenjohtajana jatkaa nuorisotutkimuksen professori Päivi Honkatukia.

Nuorisotutkimusseuran hallitus vuonna 2021

Varsinaiset jäsenet

• Puheenjohtaja Päivi Honkatukia (Tampereen yliopisto)
  • Antti Kääriälä (THL)
  • Antti Maunu (Tmi Antti Maunu)
  • Minna Laiti (Turun yliopisto)
  • Marja Peltola (Helsinki)
  • Noora Pyyry (Helsingin yliopisto)
  • Jussi Ronkainen (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK, Nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia)
  • Anne-Mari Souto (Itä-Suomen yliopisto)
  • Tarja Tolonen (Helsingin yliopisto)
  • Tiina Valkendorff (Helsingin yliopisto)
  • Susanna Ågren (Tampereen yliopisto)

Varajäsenet

• Petri Paju (Lastensuojelun keskusliitto)
  • Juha Nieminen (Tampereen yliopisto)
  • Sari Näre (Helsingin yliopisto)

Kokouksessa hyväksyttiin myös talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021, päätettiin jäsenmaksujen ja hallituksen kokouspalkkioiden suuruudesta sekä valittiin tilintarkastajat. Pöytäkirja ja muut hyväksytyt asiakirjat löytyvät Kokousasiakirjat-sivulta.

Jenni Lahtinen
Hallituksen sihteeri