Tule vastaamaan nimettömästi urheilun ja liikunnan parissa havaitsemastasi ja kokemastasi kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä!

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa on käynnistynyt 3-vuotinen tutkimushanke nimeltä PREACT. Tutkimuksen ensimmäisessä vaiheessa toivomme (kilpa)urheilijoiden, harrasteliikkujien, valmentajien ja ohjaajien vastaavan nimettömänä kyselyyn, joka antaa hankkeelle tietoa itse koetusta tai liikuntaympäristössä havaitusta kiusaamisesta ja muusta syrjinnästä sekä syrjinnän koetuista seurauksista. PREACT- hankkeella on Jyväskylän eettisen toimikunnan puolto. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi tai ruotsiksi. Hanketta rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Jyväskylän yliopisto ja johtaa urheilupsykologi, liikuntatieteilijä Marja Kokkonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.; 050 – 3829 335), joka antaa sinulle mielellään tästä kyselystä tai koko tutkimushankkeesta lisätietoja. Kyselyt ovat vastattavissa nimettömästi pe 2.11.2018 saakka.

Pääset vastaamaan URHEILIJOILLE JA LIIKUNNAN HARRASTAJILLE tarkoitettuun kyselyyn suomeksi tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/ABB4EB4061AC3AD3.

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTARE OCH MOTIONÄRER på svenska:
https://link.webropolsurveys.com/S/7751598F2EBF95D9.

URHEILUVALMENTAJIEN JA OHJAAJIEN kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/S/BDD1BA2F764D2113.

Här kan du svara på det elektroniska frågeformular för IDROTTSTRÄNARE OCH INSTRUKTÖRER på svenska: https://link.webropolsurveys.com/S/3E8F09E3C6BB77FC.

Yhdenvertaisuuden edistäminen ja syrjinnän torjuminen urheilussa ja koululiikunnassa: sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen näkökulma (PREACT) -hanketta toteutetaan Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa vuosina 2018–2021 opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamana. Nuorisotutkimusverkosto on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina.

Lisätiedot

Hankkeen johtaja Marja Kokkonen
Jyväskylän yliopisto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 050 – 3829 335