Tietoa henkilöstövaihdoksista Nuorisotutkimusseuran toimistolla

Tradenomi Tiina Sundholm on aloittanut Nuorisotutkimusseuran talouspäällikkönä 1.5. Sundholm siirtyi Nuorisotutkimusseuran palvelukseen Yhteiset Lapsemme ry:n talouspäällikön tehtävästä.

Nuorisotutkimusseuran tutkimuspäällikkö Kaisa Vehkalahden toimivapaa jatkuu vielä syyslukukauden 2018, jonka aikana hänen sijaisenaan jatkaa Elina Pekkarinen. Pekkarisen vastuulle kuuluvat mm. Nuorisotutkimusverkoston tutkimustoiminnan koordinointi sekä tutkimuseettisen toimikunnan sihteerin tehtävät.

Nuorisotutkimusverkoston seminaaritoimintaa kevään ajan koordinoinut erikoistutkija Sofia Laine siirtyy kesän jälkeen vetämään Suomen Kulttuurirahaston rahoittamaa, Nuorisotutkimusverkostoon sijoittuvaa Nuoret taidetta testaamassa -tutkimushanketta. Seminaaritoimintaa koordinoi 1.8. alkaen tutkija Jenni Moisio, jonka työnkuvaan kuuluu myös Nuoret ajassa -tutkimushankkeen aineistonhallintaan liittyviä tehtäviä.

Nuorisotutkimusverkostossa hiljattain aloittaneiden osaamiskeskus-tutkijoiden valinnasta tiedotettiin aiemmin erikseen.

Tutkimusjohtaja Sinikka Aapola-Kari
puh. 044-416 5303