Nuorisotutkimusseuraan haetaan talouspäällikköä

Nuorisotutkimusseura ry on yleishyödyllinen tieteellinen yhdistys, joka hallinnoi alaisuudessaan toimivaa Nuorisotutkimusverkostoa. Nuorisotutkimusverkoston tehtävänä on tuottaa tieteellisesti ja nuorisopoliittisesti relevanttia tutkimusta, ja siellä työskentelee vuosittain 25–30 henkilöä. Erilaisia hankkeita on vuosittain noin 20. Nuorisotutkimusverkoston toimipaikka sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa.

Nuorisotutkimusseura julistaa nyt haettavaksi uuden talouspäällikön toimen. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva, ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Talouspäällikkö vastaa Nuorisotutkimusseuran taloushallinnon suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Talouspäällikön toimenkuvaan kuuluvat mm. yhdistyksen kirjanpitoon liittyvät tehtävät, tilinpäätöksen ja talousarvion laadinta sekä eri rahoittajien avustushakemusten ja tilitysten laadinta yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa. Tehtäviin saattaa sisältyä myös henkilöstöhallinnollisia tehtäviä.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto sekä vahvaa aikaisempaa käytännön kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Eduksi katsotaan myös kokemus tutkimus- ja kehittämishankkeiden budjetoinnista ja hallinnoinnista sekä erilaisista rahoitusmalleista, varsinkin tutkimusrahoitusten parista. Tiede- ja tutkimuskentän tuntemus luetaan hakijan eduksi. Lisäksi arvostamme esimieskokemusta ja kokemusta Netvisor-taloushallintaohjelman käytöstä sekä varainhankinnasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta
  • itsenäistä ja aktiivista otetta sekä suuntautumista osaamisen ja tietojen pitämiseen ajan tasalla
  • tarkkuutta, paineensietokykyä ja positiivista asennetta
  • MS-Office-raportointityökalujen osaamista (erityisesti Excel)
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä englannin ja ruotsin kielen hallintaa

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa tutkijayhteisössä.

Kiinnostuitko?

Hakemukset liitteineen lähetetään sähköisesti Nuorisotutkimusseuran toimistoon osoitteeseen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) 2.3.2018 kello 16.00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Sinikka Aapola-Kari sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) sekä puhelimitse 044 416 5303 HUOM: puhelinaika vain 26.2. klo 13–15! Hakijoiden haastattelut suoritetaan 12.–14.3.

Palkkaus riippuu valittavan henkilön pätevyyden mukaisesta tehtävän sijoittumisesta Nuorisotutkimusverkoston palkkataulukossa. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy vaativuustasomallin tason 4–5 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 3700–4200 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa (enintään noin kolmasosa tehtäväkohtaisesta palkasta). Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun toivotaan aloittavan työskentelyn sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Hakemusten tulee sisältää:

• korkeintaan sivun mittainen saatekirje, jossa kelpoisuutta ja sopivuutta tehtävään voi perustella.
  • liitteet:
    • CV
    • mahdolliset suositukset yhteystietoineen (enintään kaksi tahoa).