Kutsu Nuorisotutkimusseuran syyskokoukseen

Nuorisotutkimusseuran syyskokous pidetään Nuorisotutkimuspäivien yhteydessä Helsingissä maanantaina 7.11.2016 klo 17.00–18.00 (Tieteiden talon sali 505, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki). 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet seuraavalle vuodelle sekä valitaan 1–2 tilintarkastajaa varatilintarkastajineen.  

Syyskokouksessa valitaan mm. yhdistyksen hallitus. Olet tervetullut ehdokkaaksi. Kokouksessa äänestetään tarvittaessa ensin puheenjohtajasta, sen jälkeen hallituksen varsinaisista jäsenistä ja lopuksi varajäsenistä. Jos et pääse itse paikalle, ilmoita halukkuudestasi asettua ehdolle sekä mistä rooleista olet kiinnostunut 3.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

Syyskokouksen yhteydessä jaetaan vuoden 2016 opinnäytetyökilpailun palkinnot.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka vuoksi kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 3.11. Ilmoittautuminen tapahtuu Nuorisotutkimusseuran verkkosivuilla, jolla ovat luettavissa myös syyskokouksen asiakirjat: www.nuorisotutkimusseura.fi/syyskokous-2016

Tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan! 

Hallitus

Nuorisotutkimusseura ry