Ulos epätoivosta -hankkeen käynnistysseminaari

THL:n päärakennus (Mannerheimintie 166, Helsinki), salit 1–2

Seminaarissa hankkeen tutkijat antavat tilannekuvan nuorten huume- ja väkivaltakuolemien, itsemurhien sekä nuorten tukipalvelujen nykytilanteesta Suomessa ja siitä, mitä tiedämme tutkimuksen perusteella nuorten kohtalokkaista elämänpoluista. Kommenttipuheenvuoroissa ja keskustelussa hankkeen yhteistyökumppanit välittävät nuorten kanssa työskenteleville kertyneen kokemuksen kohtalokkaiden elämänpolkujen syistä ja ehkäisymahdollisuuksista.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu Ulos epätoivosta -hankkeen yhteistyökumppaneille, nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja organisaatioille, päihde- ja väkivaltatyön sekä mielenterveyden asiantuntijoille ja tutkijoille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.

Ohjelma

Ajankohtaisin, täydentyvä ohjelma löytyy THL:n tapahtumakalenterista.

Lisätietoja hankkeesta

Ulos epätoivosta – ratkaisuja nuorten väkivaltakuolemiin, itsemurhiin ja huumekuolemiin johtavien elämänkulkujen katkaisemiseksi (Young Despair) -tutkimushankkeen rahoittaa Strategisen tutkimuksen neuvosto. Hanke toteutetaan THL:n, Nuorisotutkimusseuran, A-klinikkasäätiön sekä Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistojen tutkijoiden toimesta vuorovaikutuksessa kentän toimijoiden ja hallinnon sekä nuorten kanssa.

Logo: Strateginen tutkimus.