Nuorten päivä

Helsingin yliopiston tilat

Osana Tieteen päiviä järjestetään 9.-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu Nuorten päivä. Tapahtuma järjestetään 13.1.2023 klo 9.30–15.15 Helsingin yliopiston Porthaniassa (Yliopistonkatu 3) ja Kielikeskuksessa (Fabianinkatu 26).

Nuorten päivän ohjelma koostuu luentokokonaisuuksista ja työpajoista. Nuorisotutkimusseura tuottaa Nuorten päivään luennon otsikolla Nuoret tutkimuksen osallistujina.

Nuoret tutkimuksen osallistujina -ohjelmaosio

Mitä nuorisotutkimus on? Voiko nuorista tuotettuun tietoon vaikuttaa? Nuorisotutkimus on kiinnostunut nuorten elämästä ja ajatuksista sekä nuoruudesta elämänvaiheena. Tutkimustietoa tuotetaan yhdessä nuorten kanssa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan nuoria koskevasta tutkimuksesta ja tutkimuksiin osallistumisesta!

Luennoitsijat ja luentojen aiheet:

• Erikoistutkija Antti Kivijärvi (Nuorisotutkimusverkosto): Nuorten osallistuminen kyselytutkimuksiin
  • Tutkimusprofessori Sofia Laine (Nuorisotutkimusverkosto): Nuoret tiedon kanssatuottajina.

Ryhmien ja luokkien ilmoittaminen mukaan

Ilmoittautuminen paikan päällä järjestettäville luennoille ja työpajoihin on päättynyt. Ilmoittautumiset vahvistetaan pian.

Nuorten päivän luentokokonaisuudet kuvataan suorana lähetyksenä YouTubeen. Verkon välityksellä osallistuvia ryhmiä voi ilmoittaa mukaan sähköpostitse: info(at)tieteenpaivat.fi. Ilmoita viestissäsi mitä luentoa haluatte seurata verkon välityksellä, kuinka monta opiskelijaa ryhmässä on ja millä vuosikurssilla he ovat.

Lisätiedot ja Nuorten päivän koko kiinnostava ohjelma: Nuorten päivä 2023.