Kaukaloissa kasvaneet -teoksen julkistusseminaari

Verkko

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Nuorisotutkimusverkosto järjestävät yhteistyössä Anna-Liisa Ojalan Kaukaloissa kasvaneet -kirjan (Nuorisotutkimusseura/Nuorisotutkimusverkosto 2021) julkaisuseminaarin 18.2. klo 10. Tilaisuus järjestetään Zoomissa. Seminaarin paneelikeskusteluosuudessa pureudutaan kilpaurheilussa vaikuttaviin ristikkäisiin teemoihin: kykyjen kehittämiseen ja tunnistamiseen sekä urheilun mahdollistamaan positiiviseen kehitykseen ja merkityksellisyyteen nuoren elämässä.

Kaukaloissa kasvaneet on etnografia nuorista lätkäjätkistä. Anna-Liisa Ojala tarkastelee teoksessa 18–20-vuotiaiden poikien jääkiekkoilua investointina, jolla on monenlaisia vaikutuksia myös urheilemisen ulkopuolelle.

kuva Kaukaloissa kasvaneet -kirjan kannesta

Kannen kuva: Alina Sinivaara: Stadion (Poikkeustila), 2020, 120 x 150 cm, akryyli ja öljy kankaalle.

Kirjan tilausosoite (kirja on ennakkomyynnissä ennen julkistustilaisuutta), 175 s., hinta 28 euroa.

Kirja tulee julkistuksen jälkeen myyntiin Tiedekirjan myymälään Helsinkiin (Snellmaninkatu 13) ja verkkokauppaan (www.tiedekirja.fi) sekä Rosebud Booksiin, Citycenter, Kaivokatu 8, Helsinki (www.rosebud.fi). Muihin kirjakauppoihin kirjaa voi tilata osoitteesta tilaukset@nuorisotutkimus.fi.

Zoom-osoite aukeaa klo 9.45. Linkki toimitetaan tapahtumaan ilmoittautuneille.

10.00 Tervetuloa! Juho "J-man" Manninen
10.05 Kirjan esittely, Anna-Liisa Ojala
10.20 Pelaajan arki, joukkueen kapteeni Elias Ruusu, JYP U20
10.30 Kommenttipuheenvuoro, Mikko Salasuo
10.45 Paneelin esittely, Juho "J-man" Manninen
Paneelikeskustelu

Paneelin aihe: Huippu-urheilijoiden tuottaminen ja positiivisten kokemusten varmistaminen – Kuinka mahdollistaa molemmat nuorisourheilussa?

Panelistit

• Työelämäprofessori Mihaly Szerovay, Jyväskylän Yliopisto ja Suomen Palloliitto
  • Asiantuntija Kirsi Hämäläinen, Olympiakomitea, valmennusosaamisen kehittäminen
  • Vastaava tutkija, dosentti Mikko Salasuo, Nuorisotutkimusseura
  • Päävalmentaja Antti Turunen, JYP U20
  • Aluevalmentaja, valmennusosaamisen kehittäjä Pyry Lukkarila, Jääkiekkoliitto

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan tulee ilmoittautua Webropol-lomakkeella. Osallistumislinkki Zoomiin toimitetaan ilmoittautuneille tilaisuuden alla.

Tilaisuus on osa Tutkitun tiedon teemavuotta.

Tutkitun tiedon teemavuoden logo