Nuorisotutkimuksen avoin gradupäivä

Helsinki

Nuorisotutkimusverkosto ja Tampereen yliopiston nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen oppiaine järjestävät yhteistyössä avoimen gradupäivän kaikkien yliopistojen graduntekijöille Helsingissä 16.9.2019 (Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, Kerho+Leiri -tila katutasossa). Gradupäivässä 7 eri oppiaineista ja yliopistoista tulevaa graduntekijää esittelee eri vaiheessa olevia tutkielmiaan ja saa kommentteja nuorisotutkimuksen asiantuntijoilta (ks. ohjelma viestin lopussa).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki myös muille seminaarista kiinnostuneille. Mukaan mahtuu esittäjien ja kommentaattoreiden lisäksi max. 17 henkilöä. Ilmoittauduthan 13.9.2019 mennessä täältä: https://www.lyyti.fi/reg/Nuorisotutkimuksen_avoin_gradupaiva_4053

Jokaisen gradun käsittely alkaa opiskelijan max. 10 minuutin tiiviillä esittelyllä aiheesta. Työn esittelyä seuraa 20 minuutin keskustelu, jonka avaa kommentaattori. Päivän työskentely painottuu opiskelijoiden toimittaman etukäteismateriaalin kommentointiin ja keskusteluun. Jaan materiaalin pe 13.9.2019 myös linkin kautta ilmoittautuneille. Lämpimästi tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Klo 9.30-10.00 Aamukahvi ja esittäytymiskierros

Klo 10.00–10.30 Maaria Hartman ”Kehollisuus Taidetestaajat-retkillä”
kommentaattori tutkija Miia Lähde, Tampereen yliopisto, Nuorisotyö ja nuorisotutkimus

Klo 10.30–11.00 Mari Jokitalo-Trebs ”Tuloksia erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden toimijuudesta koulun liikunnallisissa aktiviteeteissa”