MURROS! Nuorisotyön foorumi Keski-Suomessa 29.11.2018, Jyväskylä

Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

Millainen nuorisotyön murros on parhaillaan käynnissä? Miten Keski-Suomen kunnissa, järjestöissä ja seurakunnissa on vastattu murrokseen? Vastaavatko uudet nuorisotyön muodot nuorten tarpeisiin? Onko keskisuomalainen nuorisotyö valtakunnallisesti ja globaalisti suunnannäyttäjä vai perässähiihtäjä? Mitä asioita voisimme oppia toisiltamme, jotta tekisimme yhdessä vielä parempaa keskisuomalaista nuorisotyötä?

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Jyväskylän Nuorisopalvelut ja Nuorisotutkimusverkosto järjestävät näitä kysymyksiä ratkovan foorumin Jyväskylän Paviljongissa torstaina 29.11.2018 klo 9.00−15.30. Tavoitteena on koota kaikki Keski-Suomen nuorisotyön toimijat keskustelemaan ja linjaamaan yhteistä ja vahvaa nuorisotyötä. Kaikki siis koolle: esimiehet ja -naiset, nuorisotyöntekijät, nuorisonohjaajat, etsivät nuorisotyöntekijät, työpajoilla työskentelevät, valmentajat, asiantuntijat ja hankehenkilöt, yhdistyksissä ja järjestöissä nuorisotyötä tekevät, seurakuntien nuorisotyöntekijät, opiskelijat, yhteisöpedagogit, alan ammattilaiset ja muut asiasta kiinnostuneet. Lisätietoja ja ohjelma liitteenä.

Tervetuloa!

Tilaisuuden juontavat Tommi Hoikkala ja Jorma Nieminen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Aluehallintovirasto tarjoaa osallistujille aamu- ja iltapäiväkahvit, aamukahvi on tarjolla klo 8.30.

Ilmoittautuminen viimeistään 13.11.2018 osoitteella https://bit.ly/2DEWUif.

Lisätietoja ja ohjelma (pdf)

Ylitarkastaja Simo Luukkainen, simo.luukkainen(at)avi.fi, 0295 018 824

Nuorisotoimen ylitarkastaja Päivi Pienmäki-Jylhä, paivi.pienmaki-jylha(at)avi.fi, 0295 018 819

Suunnittelija Linda Mård, linda.mard(at)avi.fi, 0295 018 827