Hiphop-tutkimuksen ja nuorisotutkimuksen avoin gradupäivä

Seminaaritila Etsivä+Paja, Allianssi-talo (Asemapäällikönkatu 1, Helsinki)

Gradun esittelijöiden paikat on nyt täytetty! Yleisiö mahtuu vielä mukaan osallistumaan keskusteluun! Katso ilmoittautumisohjeet alta.

Nuorisotutkimusverkosto ja sen alainen Hiphop Suomessa: suuntaukset ja sukupolvet -tutkimusverkosto järjestää avoimen tutkijaseminaarin graduntekijöille. Seminaarin aamupäivä on varattu hiphop-aiheille, ja iltapäivä muille nuoriin tai nuoruuteen liittyville pro gradu -tutkielman aiheille. Gradupäivään ovat tervetulleita niin graduaan aloittelevat kuin pidemmälle ehtineet opiskelijat tieteenalasta riippumatta. Seminaari tarjoaa mahdollisuuden saada omaan tutkielmaan kommentteja hiphoptutkimuksen ja nuorisotutkimuksen asiantuntijoilta. Kullekin opiskelijalle nimetään ulkopuolinen kommentaattori, ja aikaa on varattu myös yleiselle keskustelulle ja vertaiskommentoinnille. Gradupäivään mahtuu enimmillään 8 esitystä. Gradupäivän työskentely painottuu etukäteismateriaalin (esimerkiksi tutkimussuunnitelma tai yksi gradun luku) kommentointiin ja keskusteluun. Lähetämme seminaariin hyväksytyille varmistuksen hyväksymisestä sekä ohjeet etukäteismateriaalin toimittamisesta. Materiaali tulee toimittaa viimeistään 28.9.2018 ja se jaetaan ennen seminaaria kaikille ilmoittautuneille. Seminaaritilaan mahtuu 30 henkeä. Ilmoittautuminen avataan myös muille seminaarista kiinnostuneille, jotka eivät esitä omaa paperia.

Jos kiinnostuit esittämään Gradupäivässä paperin, laita sähköpostia mahdollisimman pian, viimeistään 12.9. osoitteeseen jenni.moisio@nuorisotutkimus.fi. Kerro viestissäsi a) mistä aiheesta teet gradua, b) mitä haluaisit seminaarissa esittää, c) esityksen otsikko, ja d) mahdolliset toiveet kommentaattorista.

Helsingin ulkopuolelta gradupäivään matkustaville osallistujille korvataan matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki myös yleisölle! Ilmoitttaudu tapahtumaan 26.9 mennessä oheisen linkin kautta: gradupäivä_ilmoittautuminen.

 

Ohjelma

Ohjelma tarkentuu syyskuun aikana

 

Lisätiedot


Jenni Moisio
jenni.moisio@nuorisotutkimus.fi
0456518202