Jäsenyys

Nuorisotutkimusseura ry on vuonna 1988 rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää monitieteistä nuorisotutkimusta Suomessa.


Kenelle?

Nuorisotutkimusseuran jäsenyyttä voi hakea kuka tahansa nuorisotutkimuksesta kiinnostunut henkilö tai yhteisö. Jäsenten tulee hyväksyä yhdistyksen säännöt.

Jäsenedut

Nuorisotutkimusseuran jäsenet saavat 25 % alennusta Nuorisotutkimusseuran julkaisusarjan julkaisuista sekä alennusta seuran järjestämien tilaisuuksien osallistumismaksuista. Lisäksi seura myöntää jäsenilleen apurahoja nuorisotutkimusalan seminaareihin osallistumista varten. 

HUOM! Nuorisotutkimus-lehti ei ole seuran jäsenetu. Lehti on tilattava niin haluttaessa erikseen 30 euron vuosikertahintaan. Lisätietoa Nuorisotutkimus-lehdestä.

Jäsenmaksu vuodelle 2017

normaali jäsenmaksu: 25 €/vuosi
opiskelijat: 10 €/vuosi
kannatus- ja yhteisöjäsenet: 100 €/vuosi 

Liity!

Kun haluat liittyä Nuorisotutkimusseuran jäseneksi, täytä ensin sähköinen jäsenhakemuslomake. Seuran hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan. Virallinen hyväksyminen voi kestää muutaman kuukauden johtuen hallituksen kokousaikatauluista

Jos lomakkeen kanssa tulee ongelmia, ota yhteys Nuorisotutkimusseuran suunnittelijaan.

Liittyessäsi jäseneksi tietosi tallennetaan Nuorisotutkimusseuran jäsenrekisteriin (Rekisteriseloste, pdf). Liittymisen jälkeen sinulle lähetetään tervetulokirje ja lasku jäsenmaksusta. Uudet jäsenet liitetään automaattisesti NUOTTA- ja jäsenten sähköpostilistoille. 

Yhteystiedot muuttuneet?

Mikäli olet jo Nuorisotutkimusseuran jäsen, voit ilmoittaa muuttuneet tietosi (myös nimen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen) osoitteenmuutoslomakkeella.