Jenni Moisio

Tutkimusavustaja

VTM

Esittely

Olen valmsitunut valtiotieteiden maisteriksi syksyllä 2016 yhteiskuntapolitiikan oppiaineesta. Nuorisotutkimusseurassa olen aloittanut harjoittelijana keväällä 2016. Tällä hetkellä työskentelen tutkimusavustajan tehtävissä pääasiassa laajassa Nuoret ajassa -pitkittäistutkimushankkeessa, jonka tavoitteena on seurata vuosituhannen vaihteessa syntyneiden nuorten elämänkulkua pitkällä aikavälillä, vähintään kymmenen vuoden ajan. Tätä ennen työskentelin tutkimusavustajana Lasten ja nuorten palvelukokemukset -hankkeessa, jossa tuotettiin kokonaiskuvaa lasten ja nuorten palvelukokemuksia koskevasta tutkimuksesta. Hanke on osa lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmaa (LAPE). Pro gradu -tutkielmassani tutkin vanhempien näkemyksiä sisarusten ikäeroihin vaikuttavista tekijöistä.

Hankkeet