Nuorisotutkimusseuran sääntömääräinen syyskokous

Tieteiden talo, Helsinki

Nuorisotutkimusseuran syyskokous pidetään Nuorisotutkimuspäivien yhteydessä Helsingissä maanantaina 7.11.2016 klo 17.00–18.00 (Tieteiden talon sali 505, Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki).

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka vuoksi kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 3.11. osoitteessa: https://www.lyyti.in/nts-syyskokous2016

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet seuraavalle vuodelle sekä valitaan 1–2 tilintarkastajaa varatilintarkastajineen. Syyskokouksen yhteydessä jaetaan vuoden 2016 opinnäytetyökilpailun palkinnot.

Syyskokouksessa valitaan mm. yhdistyksen hallitus. Olet tervetullut ehdokkaaksi. Kokouksessa äänestetään tarvittaessa ensin puheenjohtajasta, sen jälkeen hallituksen varsinaisista jäsenistä ja lopuksi varajäsenistä. Jos et pääse itse paikalle, ilmoita halukkuudestasi asettua ehdolle sekä mistä rooleista olet kiinnostunut 3.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sirpa.frondelius@nuorisotutkimus.fi.

Kokousasiakirjat:

Esityslista