Osallistumismaksut

Osallistumismaksun voi maksaa verkkomaksuna tai laskulla. Osallistumismaksut sisältävät päivien ohjelman ja kahvitukset. Lounaat ovat omakustanteisia.

• Normaali osallistumismaksu: 80 €
  • Alennettu osallistumismaksu: Nuorisotutkimusseuran jäsenet ja työelämässä olevat seniorijäsenet, sekä jatko-opiskelijat: 40 €
  • Perustutkinto-opiskelijat ja eläkkeellä olevat seniorijäsenet: 0 €

Maksuvaihtoehdot

Osallistumismaksun ja illanvieton voi maksaa verkkomaksulla Nuorisotutkimusseuran nettisivuilla elokuusta 2017 alkaen. Mikäli tarvitset maksuista laskun, voit tilata sähköisen tai paperilaskun Nuorisotutkimusverkoston toimistosihteeriltä. Liitä mukaan laskutusosoite, osallistujan nimi, sekä mahdolliset muut tiedot laskun viitteeksi laitettavat tiedot. Laskuihin lisätään 2 € laskutuslisä.

Nuorisotutkimusseuran jäsenyys

Osallistumismaksu on alhaisempi Nuorisotutkimusseuran jäsenille. Kannattaa siis harkita liittymistä seuran jäseneksi. Huokeamman osallistumismaksun lisäksi pääset hyötymään myös muista seuran tarjoamista jäseneduista!