Nuorisotutkimuksen avoin gradupäivä

Aika: 29.3.2017, klo 10.30-16.00

Paikka: Tampereen yliopisto (Kalevantie 5, Virta ja Linna-rakennukset, tarkemmat salitiedot ilm. myöhemmin)


Nuorisotutkimusverkosto ja Tampereen yliopiston Nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen opintosuunta järjestävät keskiviikkona 29.3.2017 avoimen tutkijaseminaarin graduntekijöille. Seminaari on suunnattu nuoriin tai nuoruuteen liittyvää pro gradu -tutkielmaa valmisteleville opiskelijoille tieteenalasta riippumatta. Gradupäivään ovat tervetulleita niin graduaan aloittelevat kuin pidemmälle ehtineet opiskelijat. Seminaari tarjoaa mahdollisuuden saada omaan tutkielmaan kommentteja nuorisotutkimuksen asiantuntijoilta. Kullekin opiskelijalle nimetään ulkopuolinen kommentaattori, ja aikaa on varattu myös yleiselle keskustelulle ja vertaiskommentoinnille.


Gradupäivään voi ilmoittautua 27.2.2017 mennessä on-line lomakkeella.

 

Gradupäivän työskentely painottuu etukäteismateriaalin (esimerkiksi tutkimussuunnitelma tai yksi gradun luku) kommentointiin ja keskusteluun. Lähetämme seminaariin hyväksytyille varmistuksen hyväksymisestä sekä ohjeet etukäteismateriaalin toimittamisesta. Materiaali tulee toimittaa viimeistään maanantaina 20.3. ja se jaetaan ennen seminaaria kaikille ilmoittautuneille.


Gradupäivä järjestetään tänä vuonna osana Nuori 2017 -tapahtumaa. Päivään osallistuvilla on mahdollisuus tutustua tapahtuman ohjelmiin veloituksetta keskiviikkona 29.3.2017. Lisäksi gradupäivään osallistuvat voivat osallistua koko kolmipäiväiseen tapahtumaan alennettuun opiskelijahintaan (90 €). Jos olet kiinnostunut osallistumisesta Nuori2017-tapahtumaan 27. ja 28.3, muista ilmoittaa siitä ilmoittautumislomakkeella


Tampereen ulkopuolelta gradupäivään matkustaville osallistujille korvataan matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla.


Lisätiedot


Päivi Honkatukia
VTT, professori, Nuorisotutkimus
Yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikkö, TaY
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Janne Poikolainen
VTT, tutkijatohtori
Nuorisotutkimusseura
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.