Medialle

Lehdistölle lausuntoja antavat tapauskohtaisesti Nuorisotutkimusverkoston tutkijat ja -seuran muu henkilöstö. Sähköpostit ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorisotutkimusseuran tiedotteet ja uutiset

Tietoa toiminnastamme saat parhaiten seuraamalla sivumme ajankohtaista-osiota. Osan tiedotteista ja uutisista löydät myös sosiaalisen median kanavistamme:

(Twitter & Instagram: @Nuorisotutkimus)

Mediatiedotteiden jakelussa käytämme ePressi-palvelua. Tiedotteemme löydät kootusti täältä. Jos haluat vastaanottaa tiedotteita, ilmoita yhteystietosi viestintäpäällikkö Sarianne Karikolle (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 416 5313).

Lausunnot, kannanotot ja tiedotteet löydät kootusti täältä.

Julkaisutoiminta

Julkaisemme sekä verkoston omissa tutkimusprojekteissa syntyneitä julkaisuja että ulkopuolisten tarjoamia käsikirjoituksia. Lue lisää julkaisutoiminnastamme täältä.

Nuorisotutkimus-lehti

Julkaisemme Nuorisotutkimus-lehteä, neljä kertaa vuodessa ilmestyvää vertaisarvioitua tieteellistä aikakausilehteä. Lehteen liittyvät tiedustelut: toimitussihteeri Tanja Konttinen, puh. 044 416 5311.

Logot

Tarvittaessa voit tilata logon haluamassasi koossa ja muodossa osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Suomenkieliset logot:

Punainen jpg (CMYK, 300 dpi) jpg (RGB, 300 dpi) pdf (CMYK, 300 dpi)
Musta jpg (CMYK, 300 dpi) jpg (RGB, 300 dpi) pdf (CMYK, 300 dpi)
Valkoinen     pdf (CMYK, 300 dpi)

Logotyper på svenska:

Röd                 jpg (CMYK, 300 dpi) jpg (RGB, 300 dpi)     pdf
Svart jpg (CMYK, 300 dpi) jpg (RGB, 300 dpi) pdf
Vit      pdf (CMYK, 300 dpi)

Logos in English:

Red         jpg (CMYK, 300 dpi) jpg (RGB, 300 dpi)    pdf