Välähdyksiä nuoruusvuosilta. Nuorisotutkimusseura 20 vuotta

Välähdyksiä nuoruusvuosilta tarjoaa muistoja, tunnelmia ja kokemuksia Nuorisotutkimusseuran kahdelta vuosikymmeneltä. Yhteisiä vuosia muistelevat niin yhdistyksen aktiivit ja Nuorisotutkimuslehden tekijät kuin tutkijat, virkamiehet, yhteistyökumppanit ja toimihenkilötkin.

Varastossa
Kuvaus

Miten Nuorisotutkimuslehden ja Nuorisotutkimusseuran perustamiseen päädyttiin 1980-luvun alussa? Millaiset haasteet ja mahdollisuudet ovat muovanneet nuorisotutkimusperhettä kuluneiden vuosien aikana? Entä mitä seurassa toimiminen merkitsee jäsenilleen?

Nuorisotutkimusseura/Nuorisotutkimusverkosto, julkaisuja 86. Helsinki 2008.

Tekijä Leena Suurpää, Kari Paakkunainen, Heidi Villikka, Tanja Konttinen & Kaisa Vehkalahti (toim.)
ISBN 978-952-5464-48-1
Julkaisuvuosi 2008