Julkaisut

Nuorisotutkimusverkostolla on omaa, aktiivista julkaisutoimintaa. Julkaisemme sekä verkoston omissa tutkimusprojekteissa syntyneitä julkaisuja että ulkopuolisten tarjoamia käsikirjoituksia.

Julkaisusarja

Nuorisotutkimusverkoston julkaisusarjan lähtökohtana on tuottaa yhteiskunnallisesti puhuttelevia, tieteellisesti päteviä ja uusia näkökulmia avaavia julkaisuja. Julkaisusarja koostuu ajankohtaisista nuoruutta koskevista väitöskirjoista, monografioista, artikkelikokoelmista ja tutkimusraporteista.

Julkaisut kulkevat kahdessa sarjassa: painettuina julkaisuina ja verkkojulkaisuina.

Verkkojulkaisut

Verkkojulkaisut ovat maksutta ladattavissa verkkokaupasta PDF-muodossa. Uusimpia verkkojulkaisuja voit myös tilata paperimonisteina verkkokaupasta.

Nuorisotutkimus-lehti

Nuorisotutkimusseura julkaisee tieteellistä, referee-käytäntöä noudattavaa Nuorisotutkimus-lehteä.

Verkkokauppa

Painettuja julkaisuja voi tilata ja selata Nuorisotutkimusseuran Verkkokaupasta.

Ota yhteyttä

Nuorisotutkimusseuran julkaisutoiminnasta vastaa julkaisupäällikkö Vappu Helmisaari.

Nuorisotutkimus-lehteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Tanja Konttiseen.