NUORI2017-tapahtuma Tampereella 27.-29.3.

NUORI2017-tapahtuma alkaa tänään 27.3. Tampereella. Yli 2800 osallistujan tapahtuma on suurin koskaan nuorisoalalla järjestetty tapahtuma. Nuorisotutkimusseura on yksi tapahtuman pääjärjestäjistä Allianssin, Kirkkohallituksen ja Työpajayhdistyksen kanssa.

Lue lisää

Nuorisotutkimusseuran verkkokauppa

Nuorisotutkimusverkostolla on omaa, aktiivista julkaisutoimintaa. Julkaisemme sekä verkoston omissa tutkimusprojekteissa syntyneitä julkaisuja että ulkopuolisten tarjoamia käsikirjoituksia. Julkaisujamme voit ostaa verkkokaupastamme.

Lue lisää

Liikkeessä-valokuvanäyttely valottaa nuorten aikuisten elämää uuden työn markkinoilla

Miltä pätkätyötä tekevän arki tuntuu? Millaiseksi elämä rakentuu, kun työ koostuu toimeksiannoista ja keikoista, vuokratuoliyrittäjyydestä ja matalapalkkatöistä? Valokuvaaja Sami Perttilän "Liikkeessä - Nuoret aikuiset uuden työn markkinoilla" -näyttely kokoaa Helsingissä Galleria Huudossa 11.–26.3.2017 kuvia niin ihmisistä, työnteosta kuin autioituvista tiloista. Näyttely on osa Nuorisotutkimusverkostossa toteutettavaa Ajolähtö -tutkimushanketta, joka pyrkii lisäämään ymmärrystä yhteiskunnan eriarvoistumisesta.

Lue lisää

Nuorisotutkimuksen opinnäytetyökilpailu 2017

Oletko tehnyt nuoria tai nuoruutta käsittelevän gradun tai ammattikorkeakoulun perustutkinnon opinnäytetyön? Tai tiedätkö sellaisen tekijän? Nuorisotutkimusseura etsii jälleen laadukkaita opinnäytetöitä ja palkitsee niistä parhaimmat Nuorisotutkimuksen opinnäytetyöpalkinnoilla.

Lue lisää

Jäsenyys

Nuorisotutkimusseuran jäseniksi voivat liittyä nuorisoa tai nuoruutta tutkineet tai tutkimuksesta kiinnostuneet henkilöt.

Lue lisää
image description