I've - I Have Experienced - recognition of volunteering through peer support (2015-2016)

Nuorisotutkimusverkosto on vastannut Italiasta käsin johdetun vapaaehtoistoimintaa ja vertaisoppimisen tunnustamista koskevan hankkeen tutkimuksellisen osion koordinoinnista. Hanketta rahoitti Lunaria (Italia).

Hankkeessa kehitettiin työkalu kansainvälisessä nuorisovaihdossa tapahtuvan oppimisen tunnistamiseen. Lue lisää the Alliancen verkkosivuilta

Hankkeen verkkosivut: www.ive-experienced.eu

Hanke julkaisi huhtikuussa 2015 seuraavat kaksi raporttia, jotka voi lukea Alliance of International Voluntary Services -järjestön sivuilta.

• Kiilakoski, Tomi (2015). Youth work, Volunteering, Recognition and Employability. Defining and recognizing competences. Report on Desk Research.
  • Stiehr, Karin & Raschdorf, Katharina (2015). The Recognition Players. Different perspectives on the volunteers competences and their recognition and validation, from the different sectors and geographical perspectives. Report on Field Research.

Hankkeen tutkijat

Tomi Kiilakoski