Etsitään korkeakouluharjoittelijaa Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan -hankkeeseen (50 % työaika, kevät 2018, 4kk)

Korkeakouluharjoittelija tulee osaksi Suomen kulttuurirahaston rahoittamaa hanketta Break the Fight! valtakunnallinen kiertuetuki- ja mallinnushanke 2017–18. Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan -hanke käynnistyi elokuussa 2014 ja on tavoittanut n. 3000 lasta ja nuorta kiusaamisen vastaisten esitysten ja työpajojen kautta lähinnä pääkaupunkiseudulla. Valtakunnallisessa kiertuetuki- ja mallinnushankkeessa vieraillaan lukuvuoden 2017–18 aikana neljällä paikkakunnalla pääkaupunkiseudun ulkopuolella, yläluokilla (7.-9. lk): vierailuiden aikana oppilaille järjestetään tanssityöpajoja, osallisuuslaboratorioita, esitetään ammattitanssijoiden teosta sekä järjestetään päättäjäkeskustelutilaisuuksia koulukiusaamiseen liittyen.

Lisätietoja: http://www.breakthefight.com/

Vastaavana tutkijana hankkeessa toimii VTT, dos. Sofia Laine. Korkeakouluharjoittelijan harjoitteluun kuuluu hankkeen vastavan tutkijan avustaminen tutkimushankkeessa sekä syventävällä kenttätyökurssilla (Johdatus seuranta- ja arviointitutkimukseen, 4-5 op, Helsingin yliopisto). Harjoittelun voi aloittaa tammi-helmikuussa ja se kestää 4kk, 50 % työajalla (palkka 650 eur/kk). Varauduthan olemaan töissä pe 26.1. sekä pe 23.3. klo 9.15–13.45 kurssin päätösseminaarissa.

Työtila sijaitsee Nuorisotutkimusverkostossa, Allianssi-talolla (Os. Asemapäällikönkatu 1). Lisäksi tulee kenttätyömatkoja pääkaupunkiseudun ulkopuolelle (n. 1-2 viikkoa kokonaistyöajasta). Työnantaja maksaa harjoittelijan matkakulut sekä ruokailut/päivärahan matkapäiviltä.

Kiinnostuitko?! Tee vapaamuotoinen työhakemus korkeakouluharjoittelijaksi, jossa kerrot itsestäsi, aiemmasta työkokemuksestasi ja tutkimuksellisista kiinnostuksistasi. Liitä CV. Kerro lisäksi mikä tässä seuranta- ja arviointitutkimuksessa sinua kiinnostaa eniten. Mainitsethan samalla missä vaiheessa opintosi ovat, ja milloin toivoisit aloittavasi harjoittelun. Harjoittelu on tarkoitettu pro seminaarin tehneelle, graduvaiheen opiskelijalle.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää sähköpostitse hankkeen vastaavalle tutkijalle Sofia Laineelle 15.11.2017 mennessä. Sofialta voit myös tiedustella lisätietoja harjoittelusta.

Sofia Laine, Dos., Yliopistotutkija
Folkloristiikka, PL 59, 00014 Helsingin yliopisto,