Videoita tubettamisesta nuorisotyössä ja -tutkimuksessa

Nuorisotiedon kirjaston, Nuorisotutkimusverkoston ja Nuorten mielenterveysseura Yeesin tiedote 14.6.2016

Nuorisotiedon kirjasto, Nuorisotutkimusverkosto ja Nuorten mielenterveysseura Yeesi ovat tuottaneet yhteistyössä kolmen lyhytvideon kokonaisuuden ”Tubettaminen nuorisotyössä ja -tutkimuksessa - feat. RoniTheGamer”. Videoilla Nuorisotutkimusverkoston Tiia Laukkanen ja Heikki Luoto Nuorten mielenterveysseura Yeesistä keskustelevat RoniTheGamerin kanssa siitä, mitä on olla tubettaja, miten nuorisotyössä voi hyödyntää tubettamista ja miten tubettamista voi tutkia.

Kokonaisuus koostuu seuraavista osioista:

Osa I YouTube ilmiönä
Osa II YouTube ja nuoret
Osa III YouTube ja tutkimus

Videot ovat katsottavissa tuottajatahojen YouTube-kanavilla:
Nuorisotiedon kirjasto
Nuorisotutkimusseura
Nuorten mielenterveysseura Yeesi

RoniTheGamer on nuorten tämän hetken suosituimpia tubettajia. Hän tekee myös Nuortenlinkki.fi-vlogeja, joissa aiheina ovat mitä erilaisimmat nuorten elämää koskevat asiat ulkonäköpaineista rasismiin ja vihapuheeseen.

Tiia (Nuorisotutkimusverkosto) ja Heikki (Yeesi) pohtivat Verken sivuilla lähiviikkoina ilmestyvässä blogipostauksessa pelisääntöjä nuorisotutkimukseen ja nuorisotyöhön YouTubessa (linkki blogikirjoitukseen lisätty 21.6.2016).