Nuorisotutkimusseura mukana valtakunnallisessa strategisen tutkimuksen konsortiossa

Nuorisotutkimusseura on mukana tutkimuskonsortiossa, jonka Strategisen tutkimuksen neuvosto valitsi osaksi tutkimusohjelmaa Terveys, hyvinvointi ja elämäntavat. Itä-Suomen yliopiston professori Marja Vaaraman johtama konsortio Osallistava terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, kehittää näyttöön perustuvia, eri kohderyhmiä puhuttelevia ja kustannusvaikuttavia menetelmiä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tutkimus kohdistuu neljään erityistä tukea tarvitsevaan ryhmään eli koulutuksen ja opintojen ulkopuolella oleviin nuoriin aikuisiin, työmarkkinatuen varassa oleviin henkilöihin, aikuisiin pakolaisiin joilla on oleskelulupa, sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen monikäyttäjiin.

Lisätietoja:

Suomen Akatemian tiedote

Hankkeen esittely (lisätty 26.8.2016)