Kutsu Nuorisotutkimusseuran kevätkokoukseen

Nuorisotutkimusseuran kevätkokous pidetään Helsingissä Säätytalon Juhlasalissa keskiviikkona 18.5.2016 klo 18.00–19.00 (Snellmaninkatu 9–11, 00170 Helsinki).

Kevätkokouksessa esitellään tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajien lausunto vuodelta 2015 sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Ennen kokousta, klo 15.00 alkaen, järjestämme samassa tilassa kirjanjulkistus- ja keskustelutilaisuuden ”Keskellä ei-mitään? Nuorten elämänraameja syrjäseudulla”. Tilaisuudessa julkistetaan Reunamerkintöjä Hylkysyrjästä -teos (toim. Päivi Armila, Terhi Halonen ja Mari Käyhkö) sekä keskustellaan edellisellä viikolla, 13.5. Inarissa julkistettavasta Tomi Kiilakosken englanninkielisestä raportista Barentsin alueen nuorista (I am Fire but my Environment is the Lighter: Study on Localities, Mobilities and Youth Engagements in the Barents Region).

Kirjanjulkistus- ja keskustelutilaisuus on kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 10.5. mennessä osoitteessa: www.lyyti.fi/reg_2016/Keskustelutilaisuus_nuorten_elamasta_syrjaseuduilla_2765.

Kevätkokoukseen ovat tervetulleita kaikki Nuorisotutkimusseuran jäsenet. Kokouksen asiakirjat ovat luettavissa Nuorisotutkimusseuran verkkosivuilla osoitteessa www.nuorisotutkimusseura.fi/yhdistys/kokousasiakirjat.

Ohjelma:

15.00–15.30 kahvi

keskustelua kahdesta syrjäseudun nuoria käsittelevästä teoksesta

Päivi Armila esittelee Reunamerkintöjä Hylkysyrjästä -kirjaa ja Tomi Kiilakoski I am Fire but my Environment is the Lighter -raporttia. Jaana Wallden (OKM) kommentoi teoksia käytännön nuorisopolitiikan näkökulmasta. Maija Lanas Oulun yliopistosta reflektoi teemaa puheenvuorossaan Nuorten elämien syrjät ja keskustat.

18.00–19.00 Nuorisotutkimusseuran kevätkokous

Tervetuloa!