Etsivän nuorisotyön kehittämispäivät

21.01.2014 09:00 - 22.01.2014 15:30
Pohjanmaan ELY-keskus ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät yhteistyössä Nuorisotutkimusseuran (NTS) ja Ammatillisen etsivän työn yhdistyksen (AMET) kanssa etsivän työn kehittämispäivät Tampereella 21.–22.1.2014.

Tiistaina 21.1 järjestetään yhteistyössä Nuorisotutkimusseuran (NTS) kanssa etsivän nuorisotyön ammatillinen kehittäminen -hankkeen loppuseminaari, jossa julkaistaan etsivän nuorisotyön ammatillista kehittämistä käsittelevä tutkimus.

Keskiviikkona 22.1 järjestetään yhteistyössä Ammatillisen etsivän työn yhdistyksen (AMET) kanssa päivä, jossa paneudutaan nuoren ja työntekijän välisiin kohtaamisiin.

Varsinainen koulutusosuus on osallistujille maksutonta. ELY-keskus tarjoaa osallistujille molempina päivinä aamu- ja iltapäiväkahvit. Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu- yms. kuluista.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet (pdf)