Mitä kuuluu sateenkaarinuorille?

07.11.2013 11:30 - 08.11.2013 15:00

Seta, Nuorisotutkimusseura ja ruotsalainen Ungdomsstyrelsen ja RFSL Ungdom järjestävät yhteistyössä Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen kanssa seminaarin sateenkaarevien nuorten hyvinvoinnista.

Seminaariohjelmaan kuuluu muun muassa alustuksia, paneelikeskustelu ja työpajatyöskentelyä.

Seta ja Nuorisotutkimusseura ovat toteuttaneet kuluneen vuoden aikana ensimmäisen kotimaisen selvityksen homo, lesbo-, bi-, trans ja queer-nuorten hyvinvoinnista. Ruotsissa Ungdomsstyrelsen ja RFSL Ungdom ovat vastaavanlaisen selvityksen jälkeen työskennelleet sateenkaarinuorten turvallisten vapaa-ajan kohtaamispaikkojen lisäämiseksi.

Seminaarin koko ohjelma ja ilmoittautumislinkki Hanasaaren nettisivuilla.

Muista ilmoittautuessasi kertoa, haluatko osallistua torstain seminaari-illalliseen, ja mihin perjantain työpajoista olet kiinnostunut osallistumaan. Työpajoihin voi tulla muutoksia riippuen ilmoittautuneiden määrästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20. lokakuuta.

Seminaari on maksullinen. Torstain ohjelma on suomeksi ja ruotsiksi ja se tulkataan molemmille kielille.

Tapahtuma Facebookissa

Anders Huldén