Nuorisotutkimusseuran syyskokous

10.12.2012 16:00 - 18:00

Nuorisotutkimusseuran syyskokous pidetään Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, sali 312) maanantaina 10.12.2012 klo 16.00.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan Nuorisotutkimusseuran toiminnasta tulevana toimintavuotena. Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle sekä valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan!

Nuorisotutkimusseura ry

Nuorisotutkimusseuran syyskokous
Maanantaina 10.12.2012 klo 16.00
Tieteiden talo, Sali 312

Esityslista

1.    Kokouksen avaaminen

Nuorisotutkimusseura ry:n puheenjohtaja Minna Autio avaa kokouksen.

2.    Kokousvirkailijoiden valinta

Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi ääntenlaskijaa ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

3.    Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4.    Kokouksen esityslista

Hyväksytään kokouksen esityslista.

5.    Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle (LIITTEET 1-2)

Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus vuodelle 2013.

6.    Tilintarkastajien valinta

Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat tilikaudelle 2013.

7.    Hallituksen jäsenten valinta

Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle.

8.    Muut asiat

9.    Kokouksen päättäminen