Katukulttuuri-keskustelu Platon-klubilla

11.09.2012 18:00 - 20:00

Katukulttuuri-kirjaan (toim. Mikko Salasuo, Janne Poikolainen ja Pauli Komonen) kirjoittaneet Pauli Komonen ja Milla Paumo vierailevat tiistaina 11.9. klo 18–20 Lasipalatsissa (Mannerheimintie 22–24, Helsinki) Kirjakauppa Kirjan järjestämällä filosofis-yhteiskunnallisella Platon-klubilla.

Pauli Komonen kirjoitti artikkelin ”Graffitimaalarin vaiheet alakulttuurissa ja toiminnan luonne”. Suomalaisen graffitin monivaiheinen historia on viime aikoina saanut jälleen aivan uudenlaisia piirteitä, joita klubilla pohditaan artikkelin antaman 2000-luvun yleiskuvan lisäksi. Milla Paumon artikkelin otsikkona kirjassa oli ”Paljon puhetta pissiksistä – tyttöys määrittelykysymyksenä. Hän pohtii klubilla myös tyttövaltaisten katukulttuurien perinteistä "näkymättömyyttä" poikavaltaisiin verrattuna.

Puhujat

Pauli Komonen on tutkija 15/30 Research -yrityksessä. Milla Paumo työskentelee Naisasialiitto Unionissa projektipäällikkönä hankkeessa "Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa – tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa".

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa! Istumapaikkoja on kaupassa rajoitetusti, joten kannattaa tulla paikalle ajoissa.

Lisätietoa Platon-klubeista: Maisa Laine, kirja@lasipalatsi.fi