Syyskokous ja avoin keskustelutilaisuus aiheesta Nuorisotyön kehittämisen metodologiat ja tutkijoiden roolit

12.12.2011 17:00 - 18:30

Nuorisotutkimusseuran syyskokous pidetään Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, sali 404) maanantaina 12.12.2011 klo 17.

Ennen syyskokousta, klo 16-17, järjestetään samassa tilassa avoin keskustelutilaisuus aiheesta Nuorisotyön kehittämisen metodologiat ja tutkijoiden roolit. Tilaisuudessa alustavat Nuorisotutkimusverkoston uutuusjulkaisunTutkijat ja nuorisotyö liikkeellä. Tarkastelussa kaupunkimaisen nuorisotyön kehittämishankkeet kirjoittajat YTM Antti Kivijärvi ja FM Tomi Kiilakoski. Keskustelutilaisuuden kommentaattorina toimii Nuorisotutkimusseuran varapuheenjohtaja, FT Merja Kylmäkoski. Tilaisuudesta on mahdollista ostaa uutuusjulkaisua.

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan Nuorisotutkimusseuran toiminnasta tulevana toimintavuotena. Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle; valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle sekä valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat.

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, joiden vuoksi niihin pyydetään ilmoittautumaan viimeistään torstaina 8.12. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.

Tervetuloa vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan!

Nuorisotutkimusseura ry

Nuorisotutkimusseuran syyskokous
Maanantaina 12.12.2011 klo 17.00
Tieteiden talo, Sali 404

Esityslista

1.    Kokouksen avaaminen

Nuorisotutkimusseura ry:n varapuheenjohtaja Merja Kylmäkoski avaa kokouksen.

2.    Kokousvirkailijoiden valinta

Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi ääntenlaskijaa ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.

3.    Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

4.    Kokouksen työjärjestys

Hyväksytään kokouksen työjärjestys.

5.    Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus seuraavalle kalenterivuodelle (LIITTEET 1-2)

Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus vuodelle 2012.

6.    Tilintarkastajien valinta

Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat tilikaudelle 2012.

7.    Hallituksen jäsenten valinta

Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle.

8.    Muut asiat

9.    Kokouksen päättäminen