Myrsky-tutkimuksen julkaisutilaisuus

17.05.2011 10:00 - 11:30

Tervetuloa Suomen Kulttuurirahaston Nuorisotutkimusverkostolta tilaaman nuorisohanke Myrskyn tutkimuksen julkaisutilaisuuteen Suomen kulttuurirahastoon (Bulevardi 5 A, 5. krs) tiistaina 17.5.2011 klo 10-11.30.

Kulttuurirahaston kolmivuotisen (2008-2011) Myrsky-suurhankkeen toimintaa sekä taiteen tekemisen vaikutusta 13-17-vuotiaiden nuorten elämään on seurattu alusta lähtien hankkeen rinnalla kulkevalla tutkimushankkeella.

Nyt julkistettavan Iloa ja voimaa elämään -tutkimuksen tekijät ovat Katriina Siivonen, Sirkku Kotilainen ja Annikka Suoninen. Tutkimusta on koordinoinut Nuorisotutkimusverkosto.

Alustus: prof. Pirjo Ståhle, SKR:n hallituksen ja Myrskyn ohjaus-ryhmän pj

Tutkimustulosten esittely: FT Katriina Siivonen ja prof. Sirkku Kotilainen

Kommenttipuheenvuorot: Heikki Törmi, näyttelijä, Myrskyn hanketaiteilija Eila Kauppinen, toiminnanjohtaja, Suomen lasten ja nuorten säätiö Leena Suurpää, tutkimusjohtaja, Nuorisotutkimusverkosto

Keskustelua

Ilmoittautumiset 13.5. mennessä olli.vallinheimo@skr.fi.

Kutsu ja lisätietoa (pdf)