Sateenkaarinuorena koulussa -keskustelutilaisuus

29.01.2015 11:00 - 13:00

Seuraa tilaisuutta verkossa:

Tilaisuuden streamausta voi seurata Setan Bambuser-kanavalla osoitteessa http://bambuser.com/channel/Setary.

Tilaisuutta voi seurata Facebookissa ja Twitterissä tunnisteella #sateenkaarinuori.

Paikka: Eduskunnan Kansalaisinfo, Pikkuparlamentti-rakennus, Helsinki.

Koulu on lähes kaikkien nuorten elämää yhdistävä, tärkeä teema. Kun puhutaan nuorten hyvinvoinnista, koulua koskevat kysymykset nousevat usein ensimmäisenä esiin. Millainen paikka koulu on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille? Miten koulusta voisi tehdä kaikille yhdenvertaisemman ja turvallisemman tilan?

Nuorisotutkimusseura ja Seta järjestävät Sateenkaarinuorena koulussa -keskustelutilaisuuden Eduskunnan Kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3, Helsinki) torstaina 29.1. klo 11–13.

Tilaisuudessa julkistetaan Nuorisotutkimusseuran ja Setan Hyvinvoiva sateenkaarinuori -hankkeen laadullisen osan julkaisu, Riikka Taavetin tutkimus ”Olis siistiä, jos ei tarttis määritellä…” Kuriton ja tavallinen sateenkaarinuoruus. Tilaisuudessa tutkimuksen tuloksia tarkastellaan ja kommentoidaan erityisesti koulun näkökulmasta.

Seminaarissa kuullaan mm. opetusministeri Krista Kiurun puheenvuoro sateenkaarinuorten asemasta koulussa. Tutkimukseen osallistuneet nuoret kommentoivat tuloksia. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus yleisökeskusteluun.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia.

Kahvitarjoilu klo 10.45 alkaen.

Tapahtuma Facebookissa