Nuorisotutkimuksen avoin gradupäivä

Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, Helsinki

Nuorisotutkimusverkosto järjestää avoimen tutkijaseminaarin graduntekijöille. Seminaari on suunnattu nuoriin tai nuoruuteen liittyvää pro gradu -tutkielmaa valmisteleville opiskelijoille tieteenalasta riippumatta. Gradupäivään ovat tervetulleita niin graduaan aloittelevat kuin pidemmälle ehtineet opiskelijat. Seminaari tarjoaa mahdollisuuden saada omaan tutkielmaan kommentteja nuorisotutkimuksen asiantuntijoilta. Kullekin opiskelijalle nimetään ulkopuolinen kommentaattori, ja aikaa on varattu myös yleiselle keskustelulle ja vertaiskommentoinnille. Gradupäivään mahtuu enimmillään 8 esitystä.

Gradupäivän työskentely painottuu etukäteismateriaalin (esimerkiksi tutkimussuunnitelma tai yksi gradun luku) kommentointiin ja keskusteluun. Lähetämme seminaariin hyväksytyille varmistuksen hyväksymisestä sekä ohjeet etukäteismateriaalin toimittamisesta. Materiaali tulee toimittaa viimeistään 16.5. ja se jaetaan ennen seminaaria kaikille ilmoittautuneille. Seminaaritilaan mahtuu 30 henkeä. Ilmoittautuminen avataan huhtikuussa myös muille seminaarista kiinnostuneille, jotka eivät esitä omaa paperia.

Jos kiinnostuit esittämään Gradupäivässä paperin, laitathan sähköpostia mahdollisimman pian, viimeistään 23.3. osoitteeseen sofia.laine@nuorisotutkimus.fi. Kerrothan viestissäsi a) mistä aiheesta teet gradua, b) mitä haluaisit seminaarissa esittää, c) esityksen otsikko, ja d) mahdolliset toiveet kommentaattorista.

Helsingin ulkopuolelta gradupäivään matkustaville osallistujille korvataan matkakulut julkisilla kulkuneuvoilla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!