Kirjanjulkistus: Sammuuko savuke, nouseeko nuuska? (Mikko Piispa)

Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki, sali 104

ma 11.12. klo 9.30-11.30 kirjanjulkistus, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki, sali 104: Sammuuko savuke, nouseeko nuuska? Mikko Piispa. Suomen Syöpäyhdistys & NTS. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa.

Sammuuko savuke, nouseeko nuuska -tutkimuksessa selvitettiin yläkouluikäisten nuorten mielikuvia, asenteita ja kokemuksia tupakkatuotteista. Lisäksi tutkittiin tupakkatuotteiden käytön sosiaalisia ja nuorisokulttuurisia kytköksiä.

9.30-10.00 kahvi

10.00-10.10 Avauspuheenvuoro, terveyden edistämisen ylilääkäri Eeva Ollila, Suomen Syöpäyhdistys

10.10-11.30 Mikko Piispa esittelee tutkimusraporttiaan. Kommenttipuheenvuorot: tutkija Anu Katainen ja opettaja Reetta Niemi. Tilaisuuden juontaa toimittaja Ina Mikkola. Tilaisuus striimataan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta kahvitarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään 5.12. klo 12 osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Kirjanjulkistus_Sammuuko_savuke_nouseeko_nuuska_9529.